http://www.stormreaders.net/abuierfan

Majlis Penyampaian Sumbangan Anak Yatim, Fakir Miskin, Saudara Baru dan Ibu Tunggal

                                                      Sebahagian penerima sumbangan 
 
                                                       Penerima menerima sumbangan 
 
                                            Kerjasama dengan MDH, BIC,YAM, JKI MLNG, JAKSA PPD


Bintulu - Bintulu Iqra' Center dan Masjid Darul Hidayah dengan kerjasama JAKSA PPD, JKI MLNG, Yayasan Amal Malaysia telah berjaya menganjurkan Majlis Penyerahan Sumbangan anak-anak yatim, Miskin dan Mualaf beserta dengan Majlis Iftor Jamaie. Penerima sumbangan melibatkan seramai 255 orang anak-anak yang terdiri daripada sekolah rendah, menengah dan IPT. Manakala 8 keluarga yang menerima sumbangan adalah terdiri daripada keluarga mualaf dan fakir miskin serta ibu tunggal. Program tersebut telah diadakan di Masjid Hidayah, Kidurong dengan dihadiri oleh guru-guru, Masyarakat Islam Kidurong.

Pihak Jawatankuasa penganjur mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih di atas sumbangan dan keprihatinan para dermawan sehingga kutipan yang berjaya dikumpul berjumlah RM 29,345.00.  Satu jumlah yang cukup besar yang telah disumbangkan oleh orang ramai, Pihak BIC, JAKSA dan JKI MLNG. Pihak penganjur mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih, mudah-mudahan Allah akan menerima segala usaha kebaikan yang telah kita lakukan dengan sebab meringankan beban dan mengembirakan mereka ketika menjelang Aidilfiri yang bakal menjelang tiba. Moga-moga Allah akan membalas kebaikan dengan pahala yang setimpal dengannya, Insyallah.

0 comments:

Post a Comment

Pelayaran Kehidupan

© 2009 Pelayaran Kehidupan. Semua tulisan, pendapat, komen dan foto yang ada di blog ini adalah kepunyaan Pelayaran Kehidupan melainkan dinyatakan sebaliknya. Sebarang kenyataan yang dikeluarkan oleh Pelayaran Kehidupan adalah hak milik mutlak empunya. Salinan dari artikel yang dikeluarkan perlu mendapat kebenaran dari admin Pelayaran Kehidupan.

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP